Tentang Kami

about-us-1

Saha Kami?

Wuxi New Diesel Power Machines Co., Ltd. ngahususkeun dina nyayogikeun bagian-bagian turbocharger & turbo kualitas luhur di pasar ganti & kinerja. Kantor pusat, jalur produksi sareng perakitan saéna ayana di Wuxi ti mana aya aksés gampang kana palabuhan Shanghai sareng Ningbo.

Manajemén kualitas ilmiah anu ketat

Waktos pangiriman gancang sareng tepat waktu

Sumanget sareng layanan palanggan anu taliti

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Departemen pabrikan kalebet: CNC sareng pabrik manual, CNC sareng mesin bubut manual, pusat mesin 5-poros, mesin Schenck Balance, las arc, tig welding, mig welding, uji NDT, panas ngarawat sareng stres anu meredih, pamariksaan, kalibrasi, sareng ngukur presisi.

Newry Turbo nawarkeun rupa-rupa produk pikeun Jalan Raya Bébas, Industrial, Angkutan Komérsial, Kelautan, Lampu Treuk sareng Panumpang Mobil aplikasi solar / gas di seluruh dunya. Produk kami kalebet turbocharger lengkep, kartrid (CHRA), roda kompresor, poros turbin (poros & assy wheel.), Perumahan turbin, perumahan kompresor, cincin nozel VNT / VGT, tameng panas, perumahan bantalan, actuator, sareng perbaikan kit.

Turbos anyar dilakukeun standar anu khusus, henteu ngan ukur pikeun nganteurkeun paménta anu gaduh listrik, tapi ogé pikeun ngajaga mesin dina épisiénsi luhur.
Ku nyayogikeun produk sareng jasa anu saé, biaya-efektif, Newryturbos parantos kéngingkeun reputasi anu hadé di Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, TenggaraAsia, sareng nagara-nagara sanés.

about-us-2
about-us-3

Kunaon kami?

Bursa Newry turbo mangrupikeun rupa-rupa turbo sareng suku cadang, tujuanna pikeun ngawangun distribusi aftermarket anu efektif di sakumna dunya. Henteu ngan ukur konsumén langsung maénkeun peran sentral, tapi ogé pangguna masing-masing penting pikeun duanana divisi. Kami pasangan anu propésional sareng dipercaya. Sadayana pikeun kapentingan pangguna akhir. New York turbo ngabagéakeun bisnis anyar ti sakumna dunya sareng hatur nuhun ka distributor anu bermotivasi.

why_choose_us_img

Filsafat bisnis

business

Manajemén kualitas ilmiah anu ketat

zhiliang

Waktos pangiriman gancang sareng tepat waktu

fuwu

Sumanget sareng layanan palanggan anu taliti

Bursa Newry turbo mangrupikeun rupa-rupa turbo sareng suku cadang, tujuanna pikeun ngawangun distribusi aftermarket anu efektif di sakumna dunya. Henteu ngan ukur konsumén langsung maénkeun peran sentral, tapi ogé pangguna masing-masing penting pikeun duanana divisi. Kami pasangan anu propésional sareng dipercaya. Sadayana pikeun kapentingan pangguna akhir. New York turbo ngabagéakeun bisnis anyar ti sakumna dunya sareng hatur nuhun ka distributor anu bermotivasi.