Produk Panas

tentang Kami

about_us

Wuxi New Diesel Power Machines Co., Ltd. ngahususkeun dina nyayogikeun bagian-bagian kualitasturbocharger & turbo pangluhurna dina pasar ganti & kinerja. Kantor pusat, jalur produksi sareng perakitan saéna ayana di Wuxi ti mana aya aksés gampang kana palabuhan Shanghai sareng Ningbo.

langkung >>

bérita paling énggal