Turbin Poros 4LGK 51091007147 20961399 Mercedes Benz

Pedaran pondok:

Poros Turbin Newry 4LGK 51091007147 20961399 Pikeun Mercedes Benz


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

A (MM)

B (MM)

C (MM)

D (MM)

E (MM)

BLADES

Beurat (KG)

4LGK

96.5

86.5

14.8

14.26

11.10

12

 
1

Katerangan :Roda Poros Turbin

Modél Turbo :4LGK

Bahan

Bahan Roda Turbin: K418

Sadayana Poros Turbin parantos saimbang.

Pas pikeun Nomer Bagian Turbo

HOLSET: 3500339, 3500354, 3500548, 3500557, 3501175, 3501176, 3501600, 3501756, 3502594, 3502723, 3502869, 3503024, 3503044, 3503327, 3503428, 3503979, 3504412, 3504484, 3504787, 3518687, 3518977, 352064 3521419, 3521452, 3521453, 3521454, 3521455, 3521457, 3521539, 3521595, 3521625, 3521626, 3521627, 3521628, 3521636, 3521637, 3521638, 3521743, 3522460, 3523055, 3523820, 352350, 357850 3525094, 3525096, 3525147, 3525148, 3525150, 3525152, 3525153, 3525154, 3525692, 3525693, 3526955, 3526956, 3527613, 3527751, 3528318, 3528319, 3528320, 3528321, 3528322, 352832, 352832, 352832, 352832, 352832 3545741, 3591741, 3591799, 4035413, 54797, 54950, 55068, 55277, 55321, 55356, 55536,
KKK: 52329703260, 52329703261, 52329703267, 52329703268, 52329703269, 52329703270, 52329703271, 52329703272, 52329703273, 52329703274, 52329703275, 52329703276, 52329703277, 52329703278, 52329703279, 52329703283, 52329703284, 52329703285, 52329703286, 52329703287, 52329703293, 52329703294, 52329703295, 52329703296, 52329703297, 52329703299, 52329705240, 52329705241, 52329707400, 52329707401, 52329707402, 52329707410, 53369706011, 53369706012, 53369706020, 53369706021, 53369706090, 53369706401, 53369706402, 53369706403, 53369706420, 53369706421, 53369706446, 53369706449, 53369706450, 53369706451, 53369706454, 53369706455, 53369706456, 53369706457, 53369706460, 53369706468, 53369706490, 53369706700, 53369706701, 53369706703, 53369706704, 53369706705, 53369706707, 53369706708, 53369706709, 53369706711, 53369706712, 53369706719, 53369707010, 53369707011, 53369707020, 53369707021, 53369707025, 53369707028,
SKWITZER: 182296, 182528, 183445, 183449, 183453, 185241, 186668, 186698, 186716, 186789, 186797, 186856, 310005, 310006, 310056, 310412, 310710, 310750, 310819, 310842, 310 317, 310 317 311425, 311522, 311634, 311704, 311705, 311990, 311991, 312043, 312239, 312945, 312954

Pas pikeun Nomer OEM

LALAKI: 51091007147,

MERCEDES-BENZ: 20961399

Pas pikeun Aplikasi

LALAKI

MERCEDES BENZ

NEOPLAN

Upami anjeun milarian ngagentos komponén kritis turbocharger anjeun, Newry turbo mangrupikeun tempat anu utama pikeun wéb pikeun milarian anu anjeun milari. Kami mawa rupa-rupa roda aci turbin turbocharger pikeun seueur modél sareng modél anu béda. Ti mesin treuk ageung dugi ka mesin kendaraan panumpang leutik, urang bakal nganggo roda turbin anu anjeun peryogikeun. Unggal barang dina katalog kami mangrupikeun kabayang poros turbin ngagantian pas-langsung.

Hubungi kami ayeuna upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan atanapi produk atanapi peryogi bantosan dina milarian bagian anu pas pikeun kendaraan anjeun. Staf profesional kami bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan prosés pameseran sareng mastikeun yén anjeun leres-leres tiasa ngagentos bagian tina turbocharger anjeun.

FAQ

Q1. Naon jinis peralatan olahan anu sayogi di pabrik anjeun?
A: CNC Lathe, CNC Milling Machine, 5-Axis Machining Center…

Q2. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun sampel?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun sakumaha per sampel atanapi gambar téknis.

Q3. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Kami tapi resep nyayogikeun conto kanggo mariksa kualitas, sampel sareng biaya kurir kalayan biaya klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami