Cartridge BV39 54399880062 LR004526 Land Rover

Pedaran pondok:

Énggal Cartridge BV39 54399880062 LR004526 Pikeun Land Rover Range Rover 3.6 TDV8L TDV8


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan

TURBINE WHEEL: K418
RODA KOMPRESOR: C355
NGAGUNUHAN RUMAH: HT250 GARY IRON

Nomer Bagian 54399880062
Vérsi Sateuacanna 5439-988-0062, 5439 988 0062, 54399880111
Nomer OE 6H3Q6K682GH, 6H4Q6K682GG, 6H4Q6K682GD, LR004526, LR021045, LR004039, LR008829
Taun 2005-11
Katerangan Land Rover Range Rover
Jumlah Bagian Pabrikan 54399700062, 5439-970-0062, 5439-970-0062, 5439-970-0111
CHRA 1303039915 
Modél Turbo BV39-1872FFAAA426.18BVAXC
Pabrikan Mesin Land Rover
Kapindahan 3.6L, 3628 ccm, Silinder V8
KW 200/272
RPM Max 4000
Suluh Diesel
Mesin 3.6L, TDV8
Bantalan Perumahan 54391504063 (1303039458)  
Roda Turbin 54391205009 (54391205017) (Ind. 38.5 mm, Exd. 34.5 mm, 9 Blades) (1303039439, 1303039436)  
Komp. Kabayang 54431232027 (Ind. 33.35 mm, Exd. 46. mm, 5 + 5 Blades, Super back) (1303039411)  
Pelat tukang 54431523005 (1303039301) (Superback)  
Panas taméng Jumlah 54391652001 (1303039340)  
Diganti Ku 54399880111

 

Aplikasi

2005-11 Land Rover Range Rover 3.6 TDV8L TDV8

Punten anggo inpormasi di luhur pikeun nangtoskeun naha bagian-bagian dina daptar ieu cocog sareng kendaraan anjeun.

Cara anu paling dipercaya pikeun mastikeun modél turbo nyaéta mendakan nomer bagian tina papan nami turbo lami anjeun.

Ngarobih turbocharger ku résiko anjeun nyalira. Kami henteu ngajamin kaayaan damel atanapi fungsionalitas dina turbocharger tilas.

Naon waé patarosan atanapi masalah, punten kersa ngintun email atanapi nyauran kami.

Sarat jeung Kaayaan Pamayaran

Kami nampi PayPal, Visa, MasterCard sareng BANK.

FAQ

Q1. Naon jinis kendaraan anu cocog sareng turbocharger anjeun?
A: Turbocharger kami seueur dilarapkeun pikeun kaseueuran kandaraan anu hampang, kendaraan beurat sareng alat.

Q2. Naon turbos séjén anu anjeun ngahasilkeun kecuali OEM turbo?
A: Kami parantos ngarobih kinerja turbocharger pikeun dorongan sareng ningkatkeun kendaraan salami mangtaun-taun.

Q3. Naha anjeun nyayogikeun Cartridge (CHRA) pikeun turbocharger?
A: Leres, Cartridge (CHRA) mangrupikeun produk konci kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami