Roda Compressor GT2052S 452222-0001 28230-41431 Hyundai

Pedaran pondok:

Newry Compressor Wheel GT2052S 452222-0001 28230-41431 Pikeun Hyundai


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

A (MM)

B (MM)

C (MM)

D (MM)

Agul

Gaya

Beurat (KG)

GT2052S

52.2

38.3

4,97

26

6 + 6

Superback

0,04

1

Pedaran: Roda Kompresor

Modél Turbo: GT2052S

Bahan

Bahan Roda Kompresor: C355 casting Aluminium

Sadayana Roda Kompresor parantos saimbang.

Pas pikeun Nomer Bagian Turbo

GARRETT: 452222-0001 452222-0005 452239-0003 452239-0005 452239-0006 
452239-0008 452239-0009 702213-0001 703389-0001 703389-0002 705042-0001
705954-0013 705954-0015 715645-0002 715645-0004 727242-0001 727242-0005 
727262-0001 727262-0005
HYUNDAI / KIA: 28230-41431 28230-41710
ROVER TANAH: PMF100460
NISSAN: 14411-G2408

Pas pikeun Nomer OEM

HYUNDAI / KIA: 28230-41431 28230-41710

ROVER TANAH: PMF100460

NISSAN: 14411G2408

Pas pikeun Aplikasi

HYUNDAI / KIA

LOVER TANAH

NISSAN

Roda kompresor turbo mangrupikeun bagian penting tina turbocharger anu sacara langsung mangaruhan aliran udara sareng efisiensi turbo. Éta tiasa didesain dina sababaraha gaya, masing-masing pangaruhna béda pikeun performa turbocharger anjeun sacara umum. Sababaraha gaya anu urang bawa kalebet flatback, superback, superback jero, sareng roda compressor tip anu diperpanjang. Desain flatback mangrupikeun salah sahiji gaya pangpayunna tina roda kompresor sareng anu pangsaéna pikeun turbocharger dorongan rendah. Desain anu luhung mangrupikeun varian anu diénggalan tina modél flatback anu ngagaduhan bahan tambahan dina exducer na. Paling cocog pikeun turbocharger anu nyababkeun tekanan tinggi dina setir kompresor. Desain anu luhung anu jero ngagaduhan exducer anu langkung diperkuat pikeun ningkat pencegahan karusakan. Gaya roda ujung kompresor ngalegaan nyayogikeun réspon dorongan anu langkung gancang sareng langkung épisién ku ngagaduhan diameter exducer anu langkung lega.

Henteu masalah modél anu anjeun milari, anjeun tiasa ngandelkeun Newry turbo pikeun ngagaduhan roda compressor turbo anu pas pikeun anjeun.

FAQ

Q1. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Pasti, sadaya barang diuji sateuacan pangiriman

Q2. Naon paking anjeun?
A: Umumna, urang ngepak barang-barang urang dina kotak bodas nétral sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q3. Naon istilah pembayaranna?
A: T / T, Western Union, Moneygram… L / C atra katingali


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami