Roda Kompresor GT4294 452144-0001 1319283 DAF

Pedaran pondok:

Newry Compressor Wheel GT4294 452144-0001 1319283 Pikeun DAF


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

A (MM)

B (MM)

C (MM)

D (MM)

Agul

Gaya

Beurat (KG)

GT4294

94

69

7.9

58.5

6 + 6

Superback

0,19

1

Katerangan :Roda Kompresor

Modél Turbo :GT4294

Bahan

Bahan Roda Kompresor: C355 casting Aluminium

Sadayana Roda Kompresor parantos saimbang.

Pas pikeun Nomer Bagian Turbo

GARRETT: 452144-0001 452229-0001 452229-0002 452235-0001 452235-0002
452235-0003 452281-0001 706844-0001 706844-0003 706844-0004

Pas pikeun Nomer OEM

DAF: 1319283 1362357 1377400

Pas pikeun Aplikasi

DAF
85 CF 1998-2000
95 XF 1997-2002
CF 85 2001-2013
XF 95 2001-2006

Roda kompresor turbo mangrupikeun bagian penting tina turbocharger anu sacara langsung mangaruhan aliran udara sareng efisiensi turbo. Éta tiasa didesain dina sababaraha gaya, masing-masing pangaruhna béda pikeun performa turbocharger anjeun sacara umum. Sababaraha gaya anu urang bawa kalebet flatback, superback, superback jero, sareng roda compressor tip anu diperpanjang. Desain flatback mangrupikeun salah sahiji gaya pangpayunna tina roda kompresor sareng anu pangsaéna pikeun turbocharger dorongan rendah. Desain anu luhung mangrupikeun varian anu diénggalan tina modél flatback anu ngagaduhan bahan tambahan dina exducer na. Paling cocog pikeun turbocharger anu nyababkeun tekanan tinggi dina setir kompresor. Desain anu luhung anu jero ngagaduhan exducer anu langkung diperkuat pikeun ningkat pencegahan karusakan. Gaya roda ujung kompresor ngalegaan nyayogikeun réspon dorongan anu langkung gancang sareng langkung épisién ku ngagaduhan diameter exducer anu langkung lega.

Henteu masalah modél anu anjeun milari, anjeun tiasa ngandelkeun Newry turbo pikeun ngagaduhan roda compressor turbo anu pas pikeun anjeun.

FAQ

Q1. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Pasti, sadaya barang diuji sateuacan pangiriman

Q2. Naon paking anjeun?
A: Umumna, urang ngepak barang-barang urang dina kotak bodas nétral sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q3. Naon istilah pembayaranna?
A: T / T, Western Union, Moneygram… L / C atra katingali


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami