Bantalan Perumahan BV35 54359700027 55216672 Chevrolet Aveo

Pedaran pondok:

Newry Bearing Perumahan BV35 54359700027 55216672 Pikeun Chevrolet Aveo


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan :Perumahan Bantalan, Perumahan Pusat

Modél Turbo :BV35

Bahan

Bahan Perumahan Bantalan: HT250 Gary beusi

Pas pikeun Nomer Bagian Turbo

KKK: 54359700027

Pas pikeun Nomer OEM

IVECO: 55216672

Pas pikeun Aplikasi

Alfa Romeo
MITO (955) 2009-2018
MITO (955) 2011-2021

Chevrolet
AVEO (T300) 2011-2021
AVEO (T300) 2011-2021

Fiat
DOBLO (263) 2010-2021
DOBLO (263) 2013-2021
DOBLO (152, 263) 2010-2021
FIORINO (225) 2009-2021
Ideu 2005-2021
Ideu 2008-2012
PUNTO (199) 2012-2021
PUNTO EVO (199) 2009-2012
QUBO (225) 2010-2021
STRADA (178E) 2010-2021
TIPO (357) 2016-2021
TIPO (356) 2015-2021

Lancia
MUSA (350) 2006-2012
MUSA (350) 2009-2012

OPEL
Astra J 2009-2015
Astra J 2012-2015
Astra Sports Tourer (J) 2010-2014
Wisata COMBO (X12) 2012-2021
Wisata COMBO (X12) 2016-2021
COMBO (X12) 2012-2021
COMBO (X12) 2016-2021
Corsa D 2010-2014
Corsa D Van 2010-2014
MERIVA B 2010-2014

Unit perumahan turbin pusat turbocharger mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling penting dina nangtoskeun kumaha kinerja turbocharger anjeun. Éta dirarancang pikeun nutupan turbin sareng langsung knalpot kana roda turbin, anu ngajantenkeun roda muter. Fungsi ieu ngabantosan ningkatkeun kakuatan anu didorong ku knalpot, sahingga ningkatkeun performa sareng efisiensi mesin sacara umum.

Sapertos seueur komponén turbocharger sanés, milih unit perumahan turbin pusat turbocharger anu leres ngajantenkeun bédana ageung. Rupa-rupa unit kami sayogi pikeun alat-alat konstruksi tugas beurat, kendaraan militér, truk, sareng mobil asal-usul asing sareng domestik.

FAQ

Q1. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF

Q2. Kumaha upami waktos pangiriman?
A: -Sampel urutan : 1-3 dinten saatos nampi pembayaran.
Pesenan -Stock: 3-7 dinten saatos nampi pembayaran.
Pesenan -OEM : 15-30 dinten saatos nampi pembayaran handap.

Q3: Saatos-Penjualan Service
A: garansi 1 Sataun
2. Ngadaptarkeun klaim upami anjeun mendakan aksésoris rusak anu aya dina jaminan, kami bakal ngolah klaim sareng ngirim barang-barang énggal pikeun ngagantian dina urutan salajengna, salaku pabrik anu berpengalaman, anjeun tiasa yakin kualitas sareng saatos penjualan palayanan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami