Bantalan Perumahan CT16V 17201-0L040 17201-30160 Toyota Hilux

Pedaran pondok:

Newry Bearing Perumahan CT16V 17201-0L040 17201-30160 Pikeun Toyota Hilux


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan :Perumahan Bantalan, Perumahan Pusat

Modél Turbo :CT16V

Bahan

Bahan Perumahan Bantalan: HT250 Gary beusi

Pas pikeun Nomer Bagian Turbo

17201-0L040

Pas pikeun Nomer OEM

17201-30160 17201-30100 17201-30101 1720130160 1720130100 1720130101

Pas pikeun Aplikasi

Toyota Hilux SW4 sareng Land cruiser 1KD-FTV 2006-

Unit perumahan turbin pusat turbocharger mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling penting dina nangtoskeun kumaha kinerja turbocharger anjeun. Éta dirarancang pikeun nutupan turbin sareng langsung knalpot kana roda turbin, anu ngajantenkeun roda muter. Fungsi ieu ngabantosan ningkatkeun kakuatan anu didorong ku knalpot, sahingga ningkatkeun performa sareng efisiensi mesin sacara umum.

Sapertos seueur komponén turbocharger sanés, milih unit perumahan turbin pusat turbocharger anu leres ngajantenkeun bédana ageung. Rupa-rupa unit kami sayogi pikeun alat-alat konstruksi tugas beurat, kendaraan militér, truk, sareng mobil asal-usul asing sareng domestik.

FAQ

Q1. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF

Q2. Kumaha upami waktos pangiriman?
A: -Sampel urutan : 1-3 dinten saatos nampi pembayaran.
Pesenan -Stock: 3-7 dinten saatos nampi pembayaran.
Pesenan -OEM : 15-30 dinten saatos nampi pembayaran handap.

Q3: Saatos-Penjualan Service
A: garansi 1 Sataun
2. Ngadaptarkeun klaim upami anjeun mendakan aksésoris rusak anu aya dina jaminan, kami bakal ngolah klaim sareng ngirim barang-barang énggal pikeun ngagantian dina urutan salajengna, salaku pabrik anu berpengalaman, anjeun tiasa yakin kualitas sareng saatos penjualan palayanan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami