Novel Ring CT16V VB31 17201-0L070 Toyota Hilux

Pedaran pondok:

Newry Nozzle Ring CT16V VB31 17201-0L070 Pikeun Toyota Hilux


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian bungkusan

1. Bungkus Ékspor Standar
2. Numutkeun Paménta Klién
3. Bungkus karton

Palabuhan: SHANGHAI, TAICANG, NINGBO

Katerangan :Cingcung nozel

Modél Turbo :CT16V

Pas pikeun Nomer Bagian Turbo

VB31

Pas pikeun Nomer OEM

17201-0L071 17201-0L070 172010L071 172010L070 17201-OL070 17201-OL071

Pas pikeun Aplikasi

Toyota Hilux 2.5 D-4D 106Kw 144HP 2KD-FTV 2011
Toyota Hilux 2.5 D-4D 88Kw 120HP 2KDFTV 2011

Ayana cincin nozel tujuanna pikeun ngagancangkeun sareng ngabimbing aliran knalpot kana sudut anu dipikahoyong kana roda turbin, kalayan kamungkinan karugian anu minimum. Kualitas bahan bakar anu kirang, dina kombinasi sareng suhu knalpot anu tinggi ngirangan perkiraan umur bagian na, anu mangaruhan langsung kana operasi anu leres tina turbocharger (Τ / C).

Newry turbo ngajaga saham anu seueur pikeun sababaraha jinis turbocharger sareng tiasa nyayogikeun gancang sareng dipercaya ring Nozzle anu cocog - Cingcin panutup numutkeun spésifikasi anjeun.

FAQ

Q1. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF

Q2. Kumaha upami waktos pangiriman?
A: -Sampel urutan : 1-3 dinten saatos nampi pembayaran.
Pesenan -Stock: 3-7 dinten saatos nampi pembayaran.
Pesenan -OEM : 15-30 dinten saatos nampi pembayaran handap.

Q3: Saatos-Penjualan Service

A: garansi 1 Sataun
2. Ngadaptarkeun klaim upami anjeun mendakan aksésoris rusak anu aya dina jaminan, kami bakal ngolah klaim sareng ngirim barang-barang énggal pikeun ngagantian dina urutan salajengna, salaku pabrik anu berpengalaman, anjeun tiasa yakin kualitas sareng saatos penjualan palayanan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami