Warta

  • Driven By The Development Of The Automotive Industry, The Turbocharger Market Continues To Expand

    Didorong Ku Pengembangan Industri Otomotif, Pasar Turbocharger Terus Ngembang

    Turbocharger ngagunakeun gas suhu luhur anu dileupaskeun tina silinder saatos pembakaran pikeun ngajalankeun impeller silinder turbin pikeun muter, sareng kompresor di ujung anu séjén didorong ku bantalan cangkang tengah pikeun muterkeun impeller dina mesin anu sanés ...
    Maca deui
  • Analysis And Elimination Of Common Faults Of Diesel Engine Turbocharger

    Analisis Sareng Ngaleungitkeun Kalepatan Umum Turbocharger Mesin Diesel

    Abstrak: Turbocharger mangrupikeun anu paling penting sareng salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun ningkatkeun kakuatan mesin solar. Nalika tekanan dorongan ningkat, kakuatan mesin solar ningkat saimbang. Kusabab kitu, sakali turbocharger tiasa dianggo sacara teu normal atanapi gagal, ...
    Maca deui
  • Some Tips For Maintaining Turbocharged Engines

    Sababaraha Tip Pikeun Ngajaga Mesin Turbocharged

    Sanaos sigana propésional pisan pikeun ngabéréskeun masalah, éta saé pikeun anjeun pikeun terang sababaraha tips pikeun ngajaga mesin turbocharged. Saatos mesinna dihirupkeun, khususna dina usum salju, éta kedah ditingalkeun dina jangka waktu supados pelincir oi ...
    Maca deui
  • How to identify your Turbocharger?

    Kumaha ngaidentipikasi Turbocharger anjeun?

    Sadaya turbocharger kedah ngagaduhan labél idéntifikasi atanapi nameplate anu diamankeun kana casing luar turbocharger. Éta langkung saé upami anjeun tiasa nyayogikeun kami nganggo ieu sareng nomer bagian tina turbo anu leres anu dipasang kana mobil anjeun. Biasana, anjeun tiasa ngaidentipikasi tur ...
    Maca deui
  • Saran pikeun Pelayanan sareng Perawatan

    Naon anu saé pikeun turbocharger? Turbocharger didesain sapertos anu biasana bakal salami mesinna. Éta henteu meryogikeun pangropéa khusus; sareng pamariksaan diwatesan kana sababaraha cék périodik. Pikeun mastikeun yén turbocharger ...
    Maca deui