Analisis Sareng Ngaleungitkeun Kalepatan Umum Turbocharger Mesin Diesel

Abstrak:Turbocharger mangrupikeun anu paling penting sareng salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun ningkatkeun kakuatan mesin solar. Nalika tekanan dorongan ningkat, kakuatan mesin solar ningkat saimbang. Kituna, upami turbocharger tiasa dianggo sacara teu normal atanapi gagal, éta bakal mangaruhan pisan kana kinerja mesin solar. Numutkeun kana panilitian, parantos kauninga yén kagagalan turbocharger mangrupikeun kagagalan mesin solar dina taun-taun ayeuna. Éta mangrupikeun proporsi anu ageung. Aya kanaékan laun. Diantarana, turunna tekanan, lonjakan, sareng kabocoran minyak anu paling umum, sareng éta ogé ngabahayakeun pisan. Tulisan ieu fokus kana prinsip kerja supercharger mesin solar, panggunaan supercharger pikeun perawatan, sareng penilaian gagal, teras nganalisis alesan teoritis kagagalan supercharger sacara jero, sareng masihan sababaraha faktor anu disababkeun dina kaayaan anu sabenerna. sareng metode ngungkulan anu saluyu.

Kecap konci:mesin solar; turbocharger; kompresor

news-4

Mimiti, Supercharger tiasa dianggo

Supercharger ngagunakeun énergi knalpot tina mesin négatip, rotasi drive turbin pikeun drive impeller compressor diputer dina kecepatan tinggi koaksial sareng gancangan ku penjaga tekanan anu ngajaga perumahan kompresor sareng hawa kompresor kana mesin Silinder ningkatkeun muatan silinder ka ningkatkeun kakuatan mesin.

Kadua, panggunaan sareng perawatan turbocharger

Supercharger dioperasikeun kalayan kecepatan luhur, suhu luhur, suhu masuk turbin tiasa ngahontal 650 ℃, perhatian khusus kedah dianggo pikeun ngalakukeun pangropéa.

1. Pikeun turbocharger anu nembé diaktipkeun atanapi diémutan, anggo tangan pikeun toggle rotor sateuacan dipasang kanggo mariksa rotasi rotorna. Dina kaayaan normal, rotor kedah diputer gancang sareng fleksibel, tanpa macét atanapi henteu normal. Pariksa pipa asupan kompresor sareng naha aya lebu dina pipa knalpot mesin. Upami aya lebu, éta kedah leres-leres diberesihan. Pariksa naha minyak pelumas parantos kotor atanapi buruk sareng kedah diganti ku minyak pelumas anu énggal. Nalika ngagentos minyak pelumas anu énggal, parios saringan minyak pelumas, bersih atanapi ngagentos unsur saringan énggal. Saatos ngaganti atanapi ngabersihkeun unsur saringan, saringanna kedah dieusian minyak pelincir anu bersih. Pariksa inlet minyak sareng balikkeun pipa turbocharger. Teu kedah aya distorsi, pipir, atanapi sumbatan.
2. Supercharger kedah dipasang leres, sareng sambungan antara pipa inlet sareng knalpot sareng bracket supercharger kedah disegel pisan. Kusabab ékspansi termal nalika pipa knalpot tiasa dianggo, sendi umum dihubungkeun ku bobo.
3. Pasokan mesin minyak pelumas tina supercharger, perhatoskeun kana nyambungkeun pipa pelumasna supados jalur minyak pelumas diblokir. Tekanan minyak dijaga dina 200-400 kPa salami operasi normal. Nalika mesinna hurung, tekanan lebet minyak tina turbocharger henteu kedah langkung handap tina 80 kPa.
4. Pencét pipa pendingin supados cai tiis najis sareng teu kahalangan.
5. Sambungkeun saringan hawa sareng jaga tetep bersih. Turunna tekanan asupan anu teu kahalangan henteu kedah ngaleuwihan kolom raksa 500 mm, kusabab penurunan tekanan anu kaleuleusan bakal nyababkeun kabocoran minyak dina turbocharger.
6. Numutkeun kana pipa knalpot, pipa knalpot éksternal sareng muffler, struktur umum kedah nyumponan sarat anu dieusian.
7. Gas knalpot lebet turbin kedah henteu langkung ti 650 derajat celcius. Upami suhu gas knalpotna katémbong teuing sareng jilidna katingali beureum, lirén langsung pikeun milari sababna.
8. Saatos mesin dihasilkeun, perhatoskeun tekanan dina inbok turbocharger. Kedah aya tampilan tekanan dina waktos 3 detik, upami henteu turbocharger bakal kaduruk kusabab kurangna pelumasan. Saatos mesinna dihirupkeun, éta kedah dijalankeun tanpa beban pikeun ngajaga tekanan minyak pelumas sareng suhu. Éta tiasa dioperasikeun ngan ukur saatos dasarna normal. Nalika suhu handap, waktos dianggurkeun kedah leres diperpanjang.
9. Pariksa sareng ngaleungitkeun sora teu normal sareng geter supir super iraha waé. Perhatoskeun tekanan sareng suhu minyak pelincir turbocharger iraha waé. Suhu lebet turbin henteu kedah ngaleuwihan sarat anu parantos ditangtoskeun. Upami aya kalainan, mesin kedah dipareuman pikeun nyababkeun panyababna sareng ngaleungitkeunana.
10. Nalika mesin gancang-gancang sareng beban pinuh, dilarang pisan pikeun ngeureunkeunana langsung upami teu aya kaayaan darurat. Laju kedah laun dikurangan pikeun miceun beban. Teras lirénkeun tanpa beban salami 5 menit pikeun nyegah karusakan tina turbocharger kusabab panas teuing sareng kurang minyak.
11. Pariksa naha saluran pipa inlet sareng outlet tina kompresorna utuh. Upami aya pecah sareng kabocoran hawa, angkat dina waktosna. Kusabab upami pipa inlet kompresorna rusak. Hawa bakal asup kana kompresor tina beulina. Uing bakal nyababkeun karusakan dina roda kompresor, sareng pipa outlet kompresor beulahan sareng kabocoran, anu bakal nyababkeun hawa teu cekap lebet kana silinder mesin, hasilna janten buruk pembakaran.
12. Pariksa naha saluran pipa inlet sareng outlet minyak tina turbocharger utuh, sareng kaluarkeun kabocoran dina waktosna.
13. Pariksa baud pengikat sareng kacang tina turbocharger. Upami sambelna ngalih, turbocharger bakal rusak sabab geter. Dina waktos anu sasarengan, laju turbocharger bakal turun kumargi kabocoran kolam renang gas, hasilna kirang pasokan udara.

Katilu, analisis sareng metode ngungkulan kasalahan umum tina turbocharger

1. Turbocharger henteu fleksibel dina rotasi.

SIMPOMAN. Nalika suhu mesin solar kirang, pipa knalpot ngaluarkeun haseup bodas, sareng nalika suhu mesinna tinggi, pipa knalpot ngaluarkeun haseup hideung, sareng bagian tina haseup mancur sareng kumalayang, sareng bagian haseup kentel sareng dileupaskeun luhur.
PEMERIKSAAN. Nalika mesin solar dieureunkeun, dengekeun waktos rotasi inersia rotor supercharger ku tongkat pangawas, sareng rotor normal tiasa teras muterkeun nyalira sakitar hiji menit. Ngalangkungan monitoring, kapendak yén turbocharger tukang ukur ngahurungkeun nyalira pikeun sababaraha detik teras lirén. Saatos ngaluarkeun turbocharger tukang, mendakan yén aya setoran karbon kandel dina turbin sareng volute.
ANALISIS. Rotasi anu teu fleksibel tina turbocharger ngahasilkeun sakaligus silinder anu ngirangan asupan hawa sareng babandingan komprési anu langkung handap. Nalika suhu mesinna handap, bahan bakar dina silinder henteu tiasa hurung lengkep, sareng sabagian tina éta dibuang salaku halimun, sareng pembakaranna henteu lengkep nalika suhu mesin naék. Haseup hideung haseup, sabab ngan ukur hiji turbocharger anu rusak, asupan udara tina dua silinder jelas béda, hasilna dina kaayaan haseup knalpot sawaréh nyebar sareng sawareh kentel. Aya dua aspek pikeun kabentukna deposit coke: hiji nyaéta kebocoran minyak tina turbocharger, anu kadua nyaéta pembakaran solar anu teu lengkep dina silinder.
NGABUNGKEUN. Mimiti cabut setoran karbon, teras gentos segel minyak turbocharger. Dina waktos anu sasarengan, perhatosan kedah diperhatoskeun pikeun pangropéa sareng penyesuaian mesin solar, sapertos nyaluyukeun clearance klep dina waktosna, meresihan saringan hawa dina waktosna, sareng menerkeun suntik pikeun ngirangan formasi karbon.

2. Minyak turbocharger, nyalurkeun minyak kana jalan napas

SIMPOMAN. Nalika mesin solar kaduruk normal, tiasa ditingali pipa knalpot ngaluarkeun haseup biru seragam sareng kontinyu. Dina kasus pembakaran teu normal, sesah ningali haseup biru kusabab gangguan haseup bodas atanapi haseup hideung.
PEMERIKSAAN. Cabut tutup tungtung pipa asupan mesin solar, tiasa ditingali aya sakedik minyak dina pipa asupan. Saatos ngaluarkeun supercharger, kapendak yén segel minyak anggo.
ANALISIS. Saringan hawa diblokir sacara serius, turunna tekanan dina inpormor kompresor ageung teuing, kakuatan elastis tina ring minyak segel tungtung kompresor teuing leutik atanapi celah aksial ageung teuing, posisi pamasangan henteu leres, sareng éta kaleungitan ketang na , sareng tungtung kompresor disegel. Liang hawa diblokir, sareng hawa anu dikomprés teu tiasa lebet kana tukang impeller kompresor.
NGABUNGKEUN. Kapanggih yén turbocharger nyaéta bocor minyak, segel minyakna kedah diganti dina waktosna, sareng saringan hawa kedah diberesihan dina waktosna upami diperyogikeun, sareng liang hawana kedah diberesihan.

3. dorongan tekanan turun

sabab tina karusakan
1. Saringan hawa sareng asupan hawa diblokir, sareng résistansi asupan hawa ageung.
2. Jalur aliran kompresor dijalankeun, sareng pipa asupan mesin solar bocor.
3. Pipa knalpot mesin solar bocor, sareng saluran napas turbin diblokir, anu ningkatkeun tekanan tukang knalpot sareng ngirangan épisiensi kerja turbin.

Ngaleungitkeun
1. Bersihkeun saringan hawa
2. Bersihkeun jilid kompresor pikeun ngaleungitkeun kabocoran hawa.
3. Ngaleungitkeun kabocoran hawa dina pipa knalpot sareng bersihkeun cangkang turbin.
4. Kompresor naék.

Nyababkeun kagagalan
1. Laluan asupan udara diblokir, anu ngirangan aliran asupan udara anu diblokir.
2. Bagian gas buang, kalebet cincin nozel tina turbin casing, diblokir.
3. Mesin solar tiasa dianggo dina kaayaan teu normal, sapertos turun naek anu kaleuleuwihi, pareum darurat.

Ngaleungitkeun
1. Bersihkeun kabocoran hawa anu langkung bersih, intercooler, pipa asupan sareng bagian anu sanés.
2. Bersihkeun komponén-komponén turbin.
3. Nyegah kaayaan damel anu teu normal nalika dianggo, sareng beroperasi numutkeun prosedur operasi.
4. Turbocharger gaduh kagancangan anu handap.

Nyababkeun kagagalan
1. Kusabab kabocoran minyak serius, lem minyak atanapi setoran karbon akumulasi sareng ngahambat rotasi rotor turbin.
2. Fénoména ngagosok magnét atanapi karusakan anu disababkeun ku hawa puteran utamina kusabab maké parah tina bantalan atanapi operasi dina langkung-gancang sareng over-suhu, anu nyababkeun rotor janten cacad sareng rusak.
3. Bantalan kabakaran kusabab alesan ieu:
A. tekanan inlet minyak henteu cekap sareng pelumasan anu goréng;
B. Suhu minyak mesin teuing;
C. Oli mesin henteu bersih;
D. Kasaimbangan dinamis rotor musnah;
E. Izin majelis henteu nyumponan sarat Syarat;
F. Pamakéan sareng operasi anu teu leres.

Ngubaran
1. Laksanakeun beberesih.
2. Ngalakukeun pembongkaran sareng pamariksaan, sareng ngaganti rotor upami diperlukeun.
3. Pilarian cukang lantaranana, ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun, sareng gentos ku baju ngambang anu anyar.
4. Supercharger ngahasilkeun sora anu teu normal.

sabab masalah
1. Celah antara impeller rotor sareng casing alit teuing, nyababkeun rubbing magnét.
2. Lengan ngambang atanapi pelat dorong nganggo parah, sareng rotorna seueur teuing gerakan, anu nyababkeun ngagosok magnét antara impeller sareng casing.
3. impeller anu cacad atanapi jurnal aci dipaké sacara ékséntral, nyababkeun kasaimbangan rotor janten rusak.
4. Simpenan karbon parah dina turbin, atanapi bahan asing anu ragrag kana turbocharger.
5. surge compressor ogé tiasa ngahasilkeun noise abnormal.

Métode éliminasi
1. Pariksa clearance relevan, ngabongkar jeung nalungtik lamun perlu.
2. Pariksa jumlah ngojay rotor, bubarkeun sareng pamariksaan upami diperyogikeun, sareng parios deui aksés deui.
3. Ngaleungitkeun sareng mariksa kasaimbangan dinamis rotor.
4. Ngalaksanakeun pembongkaran, pamariksaan sareng beberesih.
5. Ngaleungitkeun fenomena lonjakan.


Waktos Post: 19-04-21