Didorong Ku Pengembangan Industri Otomotif, Pasar Turbocharger Terus Ngembang

Turbocharger ngagunakeun gas suhu luhur anu dileupaskeun tina silinder saatos pembakaran pikeun ngajalankeun impeller silinder turbin pikeun muter, sareng kompresor dina tungtung anu sanés didorong ku bantalan cangkang tengah pikeun muterkeun impeller dina tungtung kompresor anu sanés, mawa hawa seger kana silinder, sahingga ngahontal pangaruh ningkatkeun épisiénsi pemanasan alat mesin tina. Ayeuna, turbocharging tiasa ningkatkeun efisiensi termal tina mesin ku 15% -40%, tapi ku inovasi téknologi turbocharger anu teras-terasan, turbocharger tiasa ngabantosan mesin pikeun ningkatkeun efisiensi termal ku langkung ti 45%.

news-1

Komponén inti hulu turbocharger nyaéta cangkang turbin sareng cangkang tengah. Cangkang tengah nempatan sekitar 10% tina total biaya turbocharger, sareng cangkang turbin nempatan sekitar 30% tina total biaya turbocharger. Cangkang tengah mangrupikeun turbocharger anu nyambungkeun cangkang turbin sareng cangkang kompresor. Kusabab cangkang turbin kedah dihubungkeun sareng pipa knalpot mobil, syarat bahanna relatif tinggi, sareng ambang téknis dina lapangan ieu kawilang tinggi. Sacara umum, cangkang turbin sareng cangkang panengah mangrupikeun industri anu téknologi intensif.

Numutkeun kana "Pasokan Pasar Industri Turbocharger Cina sareng Status Paménta Quo sareng Laporan Perkiraan Trend 2021-2025" anu dikaluarkeun ku Pusat Panilitian Industri Sijie Anyar, paménta pasar pikeun turbocharger utamina asalna tina mobil. Dina taun-taun ayeuna, produksi mobil sareng penjualan China parantos terus tumuh. Diperkirakeun yén taun 2025, jumlah mobil anyar di Cina bakal ngahontal 30 juta, sareng tingkat penetrasi pasar turbocharger tiasa ngahontal sakitar 89%. Di pikahareupeun, kalayan pertumbuhan produksi sareng paménta kandaraan listrik hibrid sareng hibrid plug-in hibrid kandaraan listrik, paménta pikeun turbocharger bakal tumuh pisan. Diitung numutkeun jumlah mobil anyar sareng tingkat penetrasi turbocharger, ukuran pasar cangkang turbin nagara kuring sareng cangkang panengah bakal ngahontal 27 juta unit dina 2025.

Mangsa gaganti cangkang turbin sareng cangkang tengahna sakitar 6 taun. Kalayan inovasi téknologi mesin, pamutahiran kinerja, sareng inovasi produk pabrikan mobil, paménta gaganti cangkang turbin sareng cangkang tengah ogé ningkat. Cangkang turbin sareng cangkang panengah kagolong bagian otomatis. Prosés pamariksaan ti produksi dugi ka aplikasi biasana nyéépkeun waktos 3 taun, anu peryogi waktos anu lami sareng nyababkeun biaya anu langkung ageung. Ku alatan éta, mobil sareng alat-alat lengkep langkung gampang dikembangkeun sareng ngagaduhan kamampuan téknologi produksi anu kuat. Perusahaan ngajaga kerjasama jangka panjang, janten hahalang pikeun lebet lapangan ieu relatif tinggi.

Dina hal persaingan pasar, pabrikan mesin turbocharger nagara kuring seuseueurna kentel di Delta Sungai Yangtze. Ayeuna, pasar turbocharger global konsentrasi pisan, utamina dijajah ku opat perusahaan utama Mitsubishi Heavy Industries, Garrett, BorgWarner, sareng IHI. Cangkang turbin sareng perusahaan produksi cangkang panengah biasana kalebet Kehua Holdings, Mesin Jiangyin, Lihu Co., Ltd. sareng perusahaan sanés.

Analis industri Xinsijie nyarios yén turbocharger mangrupikeun bagian penting tina mobil. Kalayan pertumbuhan kontinyu produksi mobil sareng paménta, skala pasar turbochargers teraskeun dilegakeun, sareng industri ngagaduhan prospek anu langkung saé pikeun pangwangunan. Dina hal produksi, pasar turbocharger ngagaduhan tingkat konsentrasi anu luhur sareng pola anu terkemuka menonjol, sedengkeun konsentrasi pasar bagian hulu na, cangkang turbin sareng cangkang panengahna relatif handap, sareng aya kasempetan pangembangan anu langkung ageung.


Waktos Post: 20-04-21